2011. március 19., szombat

Három a kislány... avagy miből lesz a kecskesajtom.




 Szép nagy dimbes-dombos telekkel áldott meg az ég.Eddig nem is volt vele nagyobb gondom, hisz kertecskémbe minden megtermett ami szem-szájnak ingere.A többit meg nyírtuk, vágtuk, hogy valahogy azért ki is nézzen. Aztán az Istenek úgy döntöttek, hogy nem tehetem. Elfogyott az erőm, felsőbb utasításra csak annyit túrhatom a földet, amennyi egy kosárnyi eredményt hoz.Ehhez tegyük még hozzá az időjárási viszontagságok okozta károkat, és a család már redukálta is megművelt kertem méreteit.
 Igen ám, de mi lesz a többivel? Nem maradhat csak úgy parlagon, hisz már így is órákba telik a fűnyírás.(  bár ez nem az én reszortom).
 A megoldás adva volt, hisz évek óta dédelgetett álmom, KECSKÉKET akarok. Sokat. És persze gidákat és persze kecskesajtot.
Az elképzelést tettek követték, és megérkeztek a kecskéim. Elsőnek 3 anya és egy bakocska.Szelidek, okosak és rafináltak. Elviekben, remélem gyakorlatban is így lesz, heteken belül gidák is születnek. Nagyon várom őket, hisz a kecskegida az egyik legjátékosabb állatgyermek. 
 Fűnyírás megoldva!!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése